OPETTAJAT

Mailevis Ortega
Mailevis Ortega

Mailevis Ortega

Kuubalaista naisenergiaa saadaan festareille kun viime vuonna ihastuttanut Mailevis Ortega saapuu mukaan Yyteriin!

Maileviksella on monipuolinen tanssitausta: hän on aloittanut lapsena baletilla jatkaen kuubalaisiin tansseihin. Lisäksi Mailevis on opiskellut myös sirkustaiteita. Mailevis on työskennyt mm. tanssijana Cabaret Continental de Varaderossa.

Mailevis on energinen tanssija jonka näyttävä ja iloinen tyyli saa oppilaat antamaan parastaan. Mailevikselle tanssi ei ole vain työ, se on intohimo, koko elämä!Carlos Correa
Carlos Correa

Carlos Correa

Carlos on tanssilattian ilopilleri, pitkän linja salsaopettaja joka iloisuudellaan ja ammattitaidollaan saa jokaisen nauttimaan salsan askelista!

Carlos on yksi ensimmäisistä salsaopettajista Suomessa. Asuttuaan kolme vuotta Suomessa Carlos tutustui Miguel Verdeciaan, Tanssikoulu Baila Bailan perustajaan, joka tarjosi hänelle paikkaa tanssiryhmässään.

 Carloksen aina aurinkoinen olemus sekä selkeä opetustyyli vetävät tanssisalit täyteen oppilaita missä ikinä hän onkaan. Monet hakevat hänen tunneiltaan säännöllisesti oppia parisalsan ja ruedan kuvioihin.

Reynier Gómez
Reynier Gómez

Reynier Gómez

Viime vuonna festareilla ihastuttanut Reynier saapuu uudestaan mukaan Yyteriin! Tämä turkulaistunut ernegiapakkaus muutti Kuubasta Suomeen vuonna 2008. Tanssioppinsa Reynier on saanut Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa.

Reynierin opetustyyli  on tarkka ja selkeä tanssin iloa unohtamatta! Hänelle on tärkeää, että oppilaat oppivat alusta asti myös musiikin merkityksen tanssissa. 

Saatat  bongata Reynierin myös lavalla laulamassa bändissä Grupo Kaney. 

Yasser Sarría
Yasser Sarría

Yasser Sarría

Yasser on iloinen ja energinen tanssinopettaja, jonka tunneilta ei vauhtia puutu! Hänen tyylissään yhdistyvät afrokuubalaisten tanssien voima ja populaaritanssien vauhdikas tunnelma.

Yasser on tanssinut pienestä pitäen Kuubassa. Hän on suorittanut lukuisia kuubalaisten populaaritanssien ja kansantanssien kursseja Camagueyssa (Instituto Superior de Arte, ISA). Lisäksi Yasser on tanssinut Kuubassa lukuisissa tanssiryhmissä ja voittanut palkintoja myös kansainvälisissä kilpailussa. Yasserilla on takanaan yli 15 vuoden opettamis- ja esiintymiskokemus Suomessa ja ulkomailla ympäri Eurooppaa erilaisilla festivaaleilla.

Yasser on yleisön rakastama sydämellinen, energinen ja hauska esiintyjä ja opettaja. 

Satu Annika & Roynet Perez
Satu Annika & Roynet Perez

Satu Annika & Roynet Perez

Tämän suomais-kuubalaisen parin lämmin, ystävällinen ja kannustava tyyli johdattelee oppilaat syvemmälle salsan saloihin! 

Roynet on syntynyt Havannassa, jossa hän myös aloitti tanssiuransa, Suomeen hän muutti vuonna 2008. Vuonna 2010 Roynet voitti mm. Salsan Euroopan mestaruuden. Satu on tanssinut lapsesta asti aloittaen hip-hopista ja myöhemmin salsa vei hänen sydämensä kokonaan. Satun elegantin tyylin taustalla on vahva tekniikka ja metodiikka joka antaa tilaa persoonalliselle tulkinnalle.

Opettajajina Satu & Roynet haluavat antaa kaiken osaamisensa oppilaille ja tehdä tunnetuksi kuubalaista tanssitaidetta maailman joka kolkassa. 

Carita & Arto
Carita & Arto

Carita Koivula-Pukkila & Arto Hautamäki

Paikallisväriä festareiden opettajakaartiin tuo Carita Koivula-Pukkila ja Arto Hautamäki. Tämä aurinkoinen tanssinopettajapari saa varmasti jokaisen nauttimaan salsan saloista!

Heidän kummankin tanssijuuret ovat kilpatanssissa. Carita löysi tanssin elämäänsä vasta aikuisena ja sen jälkeen ei ole kulunut päivääkään ettei hän tanssisi. Arto on tanssinut ja opettanut salsaa noin 16 vuotta. Hän on tehnyt lukuisia tanssimatkoja Kuubaan joista on saanut parhaat oppinsa.

Festareilla Carita & Arto opettavat alkeistunteja salsaa ja parisalsaa ihan vasta-alkajille.