UKK

1. Saako lippuja ovelta? 

Ovelta saa lippuja. Varaathan riittävästi aikaa lipun ostoon. Myös verkkokauppa toimii koko festivaalin ajan. Lipunmyynnissä maksutapoina käy käteinen ja yleisimmät pankki-ja luottokortit. Huomioithan, että liikunta/kulttuuripasseilla voi maksaa ainoastaan verkkokaupassa.

2. Mahtuuko tunneille? 

Kyllä, tunnit pidetään isoissa saleissa ja kaikki ovat mahtuneet niille tunneille kuin ovat halunneet. 

3. Täytyykö tunneille ilmoittautua etukäteen?

Ei tarvitse. Voit katsoa aikataulusta tunnin jolle haluat ja suunnata oikeaan saliin. 

4. Onko tunteja ihan aloittelijoille?

Kyllä! Aikataulussa on perjantaina ja lauantaina salsa- ja parisalsa alkeistunnit jotka on suunnattu nimenomaan niille, jotka eivät ole tanssineet salsaa koskaan. Rohkeasti mukaan!

5. Tarvitsenko oman parin?

Et tarvitse. Tunneilla on parinvaihtorinki. Toki, suosittelemme myös omaa paria, jotta viejä-seuraajasuhde pysyy tasaisempana. Usein tämä on kuitenkin ollut suhteellisen hyvä festareiden tunneilla. Voit myös halutessasi tanssia vain oman parin kanssa. ilmoita tällöin opettajalle tunnin alussa, että ette osallistu parinvaihtorinkiin.

6.Onko hotellissa vielä vapaita huoneita? 

Toistaiseksi. Kannattaa varata majoitus viimeistään nyt! Hotelli on aikaisempina vuosina myynyt loppuun festariviikonlopun aikana.

7. Saanko vielä lippuja buffetiin?

Kyllä, voit maksaa buffetin suoraan ravintolaan mennessä. 

8. En majoitu hotellissa, voinko käydä silti kylpylässä? 

Kyllä voit. Maksa kylpylälippu hotellin vastaanotossa. Hinta festarikävijöille 12 €. 

9. Onko festareilla pukuhuone? 

Kyllä, festareilla on pukuhuone miehille ja naisille, 2 kerros tanssisalien vieressä. Pukkarit ovat vartioimattomia, joten arvoesineet kannattaa ottaa mukaan tanssisaliin.

10. Saako tunneilla kuvata? 

Tuntien lopuksi saa tehdyn kuvion kuvata opettajan luvalla. Tuntien aikana kuvaus on sallittu vain festivaalin virallisille kuvaajille.